Register

GRATIS TJÄNST

Få offert från flytt- och städfirmor

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala flytt- och städföretag som lämnar offerter. Samtliga anslutna hantverkare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     127 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

Lägg in din uppdragsförfrågan nu och jämför sedan i lugn och ro

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Artiklar och information

Begär offert

Ange nedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala flyttfirmor eller städfirmor som lämnar offerter.

Butiksstädning

En butiksstädning utförs vanligtvis efter butikens stängning, alltså på sena kvällar och helger. Det gör att man verkligen ska känna sig trygg med städföretaget som man anlitar och därför kan det vara värt att ta in offerter från flera olika städfirmor och överlåta butiksstädning på det företaget som känns bäst.

Byggstädning

Byggstädning är ett begrepp som ofta används i samband med nybyggnation av hus. En byggstädning har normalt en omfattning som motsvarar att man slänger allt löst skräp som finns i huset från själva byggnationen samt att man sopar rent alla golvytor.

Flytthjälp

Flytthjälp är väldigt vanligt att man använder sig av när flyttlasset går. Det krävs stor personell insats och mycket slit när man ska flytta själv. En flyttfirma har förutom alla nödvändiga försäkringar och kompetens även hjälpmedel som gör att flytten går mycket snabbare jämfört med om du skulle ha gjort det själv.

Flyttkartonger

Att hitta tillräckligt antal flyttkartonger är alltid en utmaning vid en flytt. Det är många som använder undermåliga flyttkartonger och får på så sätt stora problem när flyttkartongen går sönder mitt i själva flytten.

Flyttstädning

Flyttstädning är för många en av de mest jobbiga momenten med att att flytta. En flyttstädning är inte som en vanlig fredagsstädning i hemmet, att flyttstäda tar lång tid och man bör starta i god tid om man skall utföra det själv.

Fönsterputsning / fönstertvätt

Att putsa fönster kan vara ett omfattande arbete och det är många som väljer att låta en städfirma utföra fönsterputsning, speciellt med tanke på det nya RUT-avdraget där man får dessutom får skattereduktion. Det finns dessutom en teknik som alla inte känner till för att få ett gott resultat utan besvärliga ränder på det nyputsade fönstret.

Golvvård

Golvvård, alltså att ta hand om sina golv är oerhört viktigt både för att behålla livslängden på golvet samt för att det ska se fräscht och fint ut. En regebunden rengöring av exempelvis trägolv gör att det inte hinner samlas smutspartiklar som till slut sätter sig och är svårt att få bort.

Hemstädning

Att få hjälp med hemstädning ( städhjälp ) i sin bostad har blivit väldigt populärt, givetvis mycket på grund av skattereduktionen man får, skattereduktionen uppgår för övrigt till 30% av arbetskostnaden inklusive moms.

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster är ett begrepp som innefattar diverse olika tjänster som göra i eller anslutning till hemmet. Byggnation och renovering omfattas inte utan det är den här typen av tjänster: barnpassning, städning i hemmet, hjälp med tvätt, strykning, olika trädgårdsysslor och mycket mer.

Industristädning och lagerstädning

Industristädning är lite speciellt då det ofta är väldigt hårt nedsmutsat och slitna ytor att städa. Förutom den rena rengöringen har professionella städföretag oftast bra koll på hur man kan förbättra sitt befintliga golv.

Kontorsflytt / Företagsflytt

En kontorsflytt är ofta ett väldigt omfattande projekt och man har ofta inte tid eller råd att uppehålla sina egen personal med själva flyttarbetet. En annan väldigt viktig sak med en en kontorsflytt är självklart att det skall gå väldigt snabbt och man måste göra allting för att minimera störningar i verksamheten.

Kontorsstädning / Lokalvård

Behov av kontorsstädning och städning på övriga arbetsplatser är alltid konstant stort. Till skillnad från hemstädning är kontorsstädning något man normalt inte utför själv utan istället är det vanligt att en lokal städfirma sköter detta.

Magasinering & Förråd

Det är vanligt att i samband med en flytt får behov av att hyta magasinering och / eller förråd. Det vanligaste scenariot är om man flyttar till en mindre bostad och att man därför helt enkelt inte får plats med alla sina gamla möbler.

Piano & Kassaskåpsflytt

Alla som har flyttat ett piano eller kassaskåp vet att det är inte lätt för lekmän att göra. Kassaskåp och piano är enormt tunga och otympliga vilket gör de svåra att hantera. Skall flytten dessutom ske från en lägenhet med endast trappor eller en hiss som är för liten så blir det stora problem.

Trappstädning

Att anlita en städfirma för trapphusstädning är ett bra alternativ för de fastigheter som vill kvalitetssäkra städningen i trapphuset. I en del fastigheter turas hyresgästerna om att städa och det leder i många fall till att städningen inte sköts alls enligt det som är önskvärt.

Tvätt och Strykning

Att få hjälp med tvättning och strykning i hemmet är numera inte bara förbehållit de med väldigt god inkomst. Skatteavdraget som infördes har gett många stressade familjer möjlighet att få den avlastning de så väl behöver vad det gäller hushållssysslor såsom tvätt och strykning.