Register

GRATIS TJÄNST

HITTA FLYTT- OCH STÄDFIRMOR

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala flytt- och städfirmor som lämnar offerter. Samtliga anslutna flytt- och städfirmor är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     128 förfrågningar i April 2024

Bygga hus

Krokom

Garage

Mjölby

Garage

Strömsund

Om tjänsten Flyttochstad.se

Det finns tre syften med Flyttochstad.se:

1

Huvudsyftet med Flyttochstad.se är att erbjuda en enkel tjänst som skall förenkla och spara tid för kunden att hitta rätt flytt- och städföretag. Många lägger flera timmar på att ringa runt till många olika flytt- och städföretag för att försöka få till stånd någon form av jämförelse mellan dem. Här vänder vi på det och låter hantverkarna kontakta kunderna istället. Bara de flytt- och städföretag som har tid och tillräcklig kompetens svarar på förfrågningarna.

Kortfattat går det hela till så här: Besökaren anger vad man behöver ha hjälp med och när arbetet ska starta och låter sedan hantverkarna skicka offerter. Kunden utvärderar sedan offerterna i lugn och ro och väljer slutligen ut den leverantör som känns bäst.

Tjänsten inriktar sig mot både privatpersoner, företag och organisationer. Det är också givetvis ett fantastiskt sätt för flytt- och städföretag att hitta sina kunder.

2

Vi tillhandahåller ett hantverkarregister inom många olika områden inom byggsektorn. Vi listar endast företag som är anslutna till de ledande branschorganisationerna. Det är en trygghet att anlita företag som är anslutna till branschorganisationer då det ställs vissa krav för att erhålla medlemskap.

3

Flyttochstad.se skall tillhandahålla information i form av artiklar för den som vill läsa om exempelvis vad man ska tänka på när man anlitar flytt- och städföretag, hur ROT-avdraget fungerar och mycket mycket mer.

Flyttochstad.se drivs av Quality Unlimited AB i samarbete med Dorunner

Klicka här för att läsa vår sekretesspolicy

Kontakta oss

Flyttochstad.se/Dorunner

08 - 580 800 05

Måndag-Fredag 09.00-17.00

[email protected]


Vid övriga frågor är du välkommen att maila oss

[email protected]

Senast inkomna jobb

 • Bygga hus

  Krokom
 • Garage

  Mjölby
 • Garage

  Strömsund
 • Asfaltering

  Kalmar
 • Bygga hus

  Sollefteå