Register

GRATIS TJÄNST

Går en offertförfrågan

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala flytt- och städföretag som lämnar offerter. Samtliga anslutna hantverkare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     155 förfrågningar i Juli 2021

Piano & Kassaskåpsflytt

Partille

Fönsterputs

Luleå

Hemstädning

Östhammar

Vad kostar det? Priser och information

Att lägga in en offertförfrågan är gratis!

Att säga vad en flyttstädning, fyttfirma eller fönsterputs kostar generellt är svårt. Vi på Flyttochstäd.se sätter inga priser själva utan det är företagen som kontaktar dig som får konkurrera efter egen prissättning. Priserna beror inte minst på storleken på din bostad, hur mycket hjälp du behöver samt var du befinner dig. Bor du långt ute från närmaste flytt & städ-firma kan det tillkomma transportkostnader. Men sist och inte minst varierar det självklart beroende på vilket företag du anlitar. För att få färska priser som passar ditt typ av uppdrag så använder du formuläret längst upp på sidan så får företag möjlighet att räkna på arbetet och kontakta dig med priser och offerter. Du slipper dessutom ringa runt själv. Eftersom priserna varierar kraftigt av dessa faktorer kan vi heller inte uppge några prisexempel då dessa allt som oftast inte skulle stämma i de flesta fall.

Så beräknas kostnader på fönsterputs

En vanlig prismodell bland fönsterputs är att ta betalt per rengjort fönster. På så sätt vet du alltid vad det kommer att kosta och behöver inte vara orolig att fönsterputsarens effektivitet påverkar priset. Priserna varierar också beroende på om rutorna även ska rengöras invändigt. När du ber om prisförslag så ska du ange hur många rutor du har och ungefärlig storlek på dessa. Vissa företag erbjuder även mängdrabatt, vilket innebär till exempel att ifall du anlitar dem ett antal gånger per år så får du en gång gratis. Oavsett beräkning av prismodell så brukar de flesta företag kunna erbjuda ett fast pris. Uppge så detaljerat som möjligt vad det är du behöver hjälp med så får du lättare svar.

Priser på flyttstädning

Anger du din bostads storlek samt vilka delar som ska städas så kan de allra flesta företag återkomma med ett fast pris. Dessutom oftast med garanti att hyresvärden eller den nya hyresgästen godkänner arbetet.

Kostnader för flytthjälp

Anlitar du flytthjälp så beräknas priserna på dessa faktorer:

 • Hur många "flyttkarlar" som ska hjälpa till
 • Ifall du packar i flyttkartoner själv eller inte
 • Avstånd från gamla till nya bostaden
 • Hyra och bränslekostnader för flyttbil

Ett vanligt alternativ är ett fast timpris för ett visst antal man som hjälper till i flytten. Du sparar mycket pengar på att packa ner allt i lådor själv så flyttfirman enbart behöver bära ut möbler och flyttkartonger från bostaden.

Begär prisförslag från lokala flytt och städ-firmor

Senast inkomna jobb

 • Piano & Kassaskåpsflytt

  Hej Behöver hjälp med att flytta två pianon och kontaktar därför er. Det gäller pianoflytt enligt följande: 2 pianon från Sjömarken - 1 från Smedjevägen 3; ca 5 trappsteg ner (yttertrappa) och sedan ngr meter till bilen - 1 från Smedjevägen 5; ca 14 trappsteg ner (yttertrappa) och sedan ngr meter tiill bilen. Man behöver flytta bilen ett kort stycke mellan husen. De ska till - Djupedalsvägen 1 i Öjersjö (det fr 3); 3 trappsteg yttertrappa och sedan in genom dörren, ca 10 steg - Häradsvägen 2 i Lerum (det fr 5); Ca 80 steg varav 3 steg ner i en innertrappa (skolbyggnad) och in i ett övningsrum. Behöver uppdaterad prisuppgift. Tänker att tisdag 10/8 hade varit en bra dag om det finns möjlighet för er då? Jag har även efterfrågat offert från ngr andra ställen men vill så klart att ni gör ett så bra/billigt pris som möjligt på ert fint utförda arbete! Ha det gott och på återhörande! hälsar Sofia Blom, 070-2299944 Sofiablom3@gmail.com

  Partille
 • Fönsterputs

  Fönsterputs 5st fönster och en inglasad balkong med 9st fönster

  Luleå
 • Hemstädning

  Hemstäd av 2 sovrum, vardagsrum, kök, hall. Golv och golvlister. 2 toaletter, ena med dusch. Tvättstuga, golv.

  Östhammar
 • Flyttstädning

  Ska hyra ut min möblerade lägenheten och är därför intresserad av era tjänster. Lägenheten är på 55m2: vardagsrum, sovrum och kök. Jag vill alltså ha en offert på ett flyttstäd för en fullt möblerad lägenhet.

  Kalmar
 • Piano & Kassaskåpsflytt

  Jag behöver flytta ett fullstort träpiano ned tre våningar och upp två våningar vid en framtida flytt. Datumet för flytten är den planerad kring den 1:a september, så ju närmare detta datum desto bättre. Pianot kommer behövas fraktas från Storgatan 10B till Bangatan 13B

  Umeå
 • Fönsterputs

  Hej har 1 hus på Ven. Behöver hjälp med både städ och fönsterputs. Huset har 2 våningar. 3 sovrum, kök, 2 badrum och 3 allrum.

  Landskrona
 • Flyttstädning

  2 rum 66kvm andra våning Salstagatan26a lgh

  Flen