Register

GRATIS TJÄNST

Byggstädning

Byggstädning är ett begrepp som ofta används i samband med nybyggnation av hus. En byggstädning har normalt en omfattning som motsvarar att man slänger allt löst skräp som finns i huset från själva byggnationen samt att man sopar rent alla golvytor. En slutstädning är däremot en mycket mer omfattande städning som motsvarar en flyttstädning. Ofta är det reglerat i kontraktet med hustillverkaren om byggstädning eller slutstädning ingår i deras åtagande. En byggstädning innbär alltså inte att man kan flytta in i huset utan det är rekommenderat att man gär en nogrannare städning.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     116 förfrågningar i Januari 2021

Byggstädning

Kalmar

Byggstädning

Nora

Byggstädning

Vilhelmina

Några utvalda företag

Alliansstäd i Sverige AB

Adress: Piaffvägen 1, Löddeköpinge
Telefon: 046-5405320

Bse Byggstäd Entreprenader AB

Adress: Skärlingebacken 13, Bandhagen
Telefon: 08-7270024

Byggstäd Och Fastighets Service Göteborg Kb

Adress: Maratongången 10, Göteborg
Telefon: 0705-581994

Fastighetsbyrån

Adress: Box 122, Avesta
Telefon: 022650905

Lundbäcks Städ Och Byggservice Handelsbolag

Adress: Edeforsgatan 29, Luleå
Telefon: 0920-26014

Senast inkomna jobb

 • Byggstädning

  Hejsan! Vi har ett hus i Bergavik som renoveras just nu. Den behöver snatr städas så att vi kan flytta in den 19/2. Har ni möjlighet att hjälpa oss och vad kostar det i så fall?Huset kommer stå tomt dagarna innan och är en enplansvilla på 129 m² och städningen innefattar ett badrum och en toalett.

  Kalmar
 • Byggstädning

  Vi behöver efter byggnation en städning av hela huset för att få bort allt byggdamm i hela huset vilket omfattar golv, väggar och tak. Vi städar själva undan allt löst skräp. Huset är 87m2.

  Nora
 • Byggstädning

  Fritidshus (104 kvm)som nu är under uppbyggnad och beräknas vara klart i slutet på november, början av december.

  Vilhelmina
 • Byggstädning

  Jag heter angosom ftiwi jag bor i Götborge . jajag har bott i Sverige 4år jag jobbade som städare i alingsås jag är ansvarfull ochhjälpsam det var att viktiga för mig att komma tid

  Alingsås
 • Byggstädning

  , Vår nybyggda hus står snart klart och vi önskar offert på byggstäd. Det kommer vara grovstädat men behöver en slutlig städning inkl fönsterputs. Huset är ca 280 kvm, 2 toaletter.

  Örebro
 • Byggstädning

  Hej, vi har renoverat ett hus på 142 kvm och skulle behöva utföra en byggstädning. Undrar hur mycket det kostar att utföra en sån tjänst. Mvh Lina

  Eskilstuna
 • Byggstädning

  HEJ! Önskar offert (totalkostnad samt efter RUTavdrag, alla avgifter framkörning etc. ) på byggstädning och fönsterputsning av nybygge (ej inflyttat ännu) någon gång i början av v 51. 1,5 planhus ca 100 + 50 (ej WC och dusch - de har jag städat själv).

  Ronneby