Register

GRATIS TJÄNST

Flyttstädning i Västerås

Flyttstädning är för många en av de mest jobbiga momenten med att att flytta. En flyttstädning är inte som en vanlig fredagsstädning i hemmet, att flyttstäda tar lång tid och man bör starta i god tid om man skall utföra det själv. De allra flesta väljer dock att lägga ut flyttstädning på en lokal städfirma då det är så många olika moment som ska göras. Exempel på moment som en flyttstädning bör innehålla är: ugnsrengöring, rengöring av lister, element, garderober och mycket mer. Något som många missar är att även golvbrunnar och ventiler ska rengöras. Tänk också på att en seriös städfirma bör lämna någon form av garanti på utförd flyttstädning.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     131 förfrågningar i Juni 2024

Flyttstädning

Västerås

Flyttstädning

Västerås

Flyttstädning

Västerås

Några utvalda företag

Mari Städ

Adress: Tillinge-hummelsta 1, Enköping
Telefon: 0171-477700

Collado Städ

Adress: Karlhovsvägen 1, Södertälje
Telefon: 08-550 316 09

Västerås Allmänna Städ Handelsbolag

Adress: Vallingatan 4 A, Västerås
Telefon: 070-5364259

Senast inkomna jobb

 • Flyttstädning

  Kök:Städa bakom och sidorna av spisen Göra rent glaset på ugnsluckan Göra rent plåtarna, och även luckan där plåtarna ligger Putsa upp köksblandare (kalkfläckar) Fläckar på väggen (se bild) Badrum:Putsa upp blandare, tvättställ & dusch (kalkfläckar) Putsa rent kakel (kalkfläckar) Göra rent badrumsskåpet (ovanpå, spegel och innuti) Övrigt:

  Västerås
 • Flyttstädning

  54m2 2rum och kök och liten hall

  Västerås
 • Flyttstädning

  Avflyttningsstädning ca 450 kvm drygt hälften kontorsmiljö resten industrimiljö.

  Västerås
 • Flyttstädning

  Jag behöver flyttstädning på min nuvarande lägenhet på 80 kvm, inklusive fönsterputs. Också städning på intilliggande förråd på ca 6 kvm. Lägenheten är i Västerås, på andra våningen m hiss.

  Västerås
 • Flyttstädning

  Behöver städning inför visning av mitt hus. Ska sälja huset.

  Västerås
 • Flyttstädning

  Flytstäd (med fönster)

  Västerås
 • Flyttstädning

  En fyrarumslägenhet på ca 103 kvadratmeter, två badrum, en balkong, ett lägenhetsförråd. Hyresvärd Mimer, önskar städfirman tar ansvar för Mimers godkännande och har kontakt med dom!

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.