Register

GRATIS TJÄNST

Flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning är för många en av de mest jobbiga momenten med att att flytta. En flyttstädning är inte som en vanlig fredagsstädning i hemmet, att flyttstäda tar lång tid och man bör starta i god tid om man skall utföra det själv. De allra flesta väljer dock att lägga ut flyttstädning på en lokal städfirma då det är så många olika moment som ska göras. Exempel på moment som en flyttstädning bör innehålla är: ugnsrengöring, rengöring av lister, element, garderober och mycket mer. Något som många missar är att även golvbrunnar och ventiler ska rengöras. Tänk också på att en seriös städfirma bör lämna någon form av garanti på utförd flyttstädning.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     131 förfrågningar i Juni 2024

Flyttstädning

Stockholm

Flyttstädning

Stockholm

Flyttstädning

Stockholm

Några utvalda företag

Moas clean

Adress: Trondheimsgatan 32, Kista
Telefon: 0739760823

Mari Städ

Adress: Tillinge-hummelsta 1, Enköping
Telefon: 0171-477700

Julias Rent Hus AB

Adress: Mörtgatan 10, Saltsjöbaden
Telefon: 0769039689

Senast inkomna jobb

 • Flyttstädning

  Hej, Vi har renoverat ett hus och skulle nu behöva genomföra en flytt/byggstädning innan vi flyttar in. Vi har inget materials (dammsugare etc). Huset är 91 m2 och det finns biytor på 68 m2 där hälften behöver städas.

  Stockholm
 • Flyttstädning

  Flyttstädning av hyreslägenhet, en etta på 43 kvadratmeter bestående av sovrum, kök, hall, badrum, balkong och en klädkammare samt ett mindre tillhörande källarförråd. Flytten kommer mest troligt ske 14 alt 15. 9 så städningen behöver vara klar till dess.

  Stockholm
 • Flyttstädning

  Flyttstäd på totalt 130kvm i 2 plan med 2 toaletter

  Stockholm
 • Flyttstädning

  Vi har en hyreslägenhet, 4 rok, på 108 kvm. Skulle vilja ha en offert på en total flyttstädning. Önskemål om den 5/5 på förmiddagen.

  Stockholm
 • Flyttstädning

  En 3rums lägenhet på 78 m2

  Stockholm
 • Flyttstädning

  Enskede Gård, det är en Etta med 4er föntra

  Stockholm
 • Flyttstädning

  Lgh 2 rum och kök. 58m². Datum för städning 2017-09-29 Komplett flyttstäd

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.