Register

GRATIS TJÄNST

Flyttstädning i Lund

Flyttstädning är för många en av de mest jobbiga momenten med att att flytta. En flyttstädning är inte som en vanlig fredagsstädning i hemmet, att flyttstäda tar lång tid och man bör starta i god tid om man skall utföra det själv. De allra flesta väljer dock att lägga ut flyttstädning på en lokal städfirma då det är så många olika moment som ska göras. Exempel på moment som en flyttstädning bör innehålla är: ugnsrengöring, rengöring av lister, element, garderober och mycket mer. Något som många missar är att även golvbrunnar och ventiler ska rengöras. Tänk också på att en seriös städfirma bör lämna någon form av garanti på utförd flyttstädning.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     154 förfrågningar i Juli 2022

Flyttstädning

Lund

Flyttstädning

Lund

Flyttstädning

Lund

Några utvalda företag

HB Skånsk Fönsterputs

Adress: Bredgatan 3 a, Landskrona
Telefon: 0709921780

Collado Städ

Adress: Karlhovsvägen 1, Södertälje
Telefon: 08-550 316 09

Toth, Zoltan

Adress: Kollegievägen 35, Lund
Telefon: 046-307466

Senast inkomna jobb

 • Flyttstädning

  4 rum 98 kvm, tre mindre förråd på vinden som skall sopas

  Lund
 • Flyttstädning

  Flyttstädning av villa. Ytan i fastighetsbeskattningen är 179 m2, fem sovrum, ett vardagsrum, två badrum, ett kök, 1,5 plan, trappa och hall. Till det kommer källare (har inte storlek, 30 till 35 m2 kanske), med tre små förrådsutrymmen, tvättstuga och pannrum.

  Lund
 • Flyttstädning

  Flyttstädning av lägenhet, 2,5 rum + 2 hallar och kök samt 2 små badrum, 2 balkonger

  Lund
 • Flyttstädning

  Hej! Jag skulle vilja få en offert på en flyttstädning av min lägenhet i Lund 30 alt 31 augusti, 25 kvm inkl Rut och eventuell studentrabatt. Mvh, Simon

  Lund
 • Flyttstädning

  Flyttstädning av lägenhet 42 kvm, ett rum, kök och duschrum med wc samt hall. Rengöring av skåp in- och utvändigt, spis även ugn, fläkt, kyl och frys. Rengöring av dörrkarmar, fönsterlister och dylikt.

  Lund
 • Flyttstädning

  Flyttstädning av lägenhet i Lund.

  Lund
 • Flyttstädning

  Hej! Jag skulle vilja få vår lägenhet lägenhet i Lund flyttstädad. Lägenheten i fråga är en trea på 92 kvm, där ett fåtal möbler (tex soffa) kommer att stå kvar till efterföljande hyresgäst.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.