Vad kostar det? Priser och information


Att lägga in en offertförfrågan är gratis!

Att säga vad en flyttstädning, fyttfirma eller fönsterputs kostar generellt är svårt. Vi på Flyttochstäd.se sätter inga priser själva utan det är företagen som kontaktar dig som får konkurrera efter egen prissättning. Priserna beror inte minst på storleken på din bostad, hur mycket hjälp du behöver samt var du befinner dig. Bor du långt ute från närmaste flytt & städ-firma kan det tillkomma transportkostnader. Men sist och inte minst varierar det självklart beroende på vilket företag du anlitar. För att få färska priser som passar ditt typ av uppdrag så använder du formuläret längst upp på sidan så får företag möjlighet att räkna på arbetet och kontakta dig med priser och offerter. Du slipper dessutom ringa runt själv. Eftersom priserna varierar kraftigt av dessa faktorer kan vi heller inte uppge några prisexempel då dessa allt som oftast inte skulle stämma i de flesta fall.

Så beräknas kostnader på fönsterputs

En vanlig prismodell bland fönsterputs är att ta betalt per rengjort fönster. På så sätt vet du alltid vad det kommer att kosta och behöver inte vara orolig att fönsterputsarens effektivitet påverkar priset. Priserna varierar också beroende på om rutorna även ska rengöras invändigt. När du ber om prisförslag så ska du ange hur många rutor du har och ungefärlig storlek på dessa. Vissa företag erbjuder även mängdrabatt, vilket innebär till exempel att ifall du anlitar dem ett antal gånger per år så får du en gång gratis. Oavsett beräkning av prismodell så brukar de flesta företag kunna erbjuda ett fast pris. Uppge så detaljerat som möjligt vad det är du behöver hjälp med så får du lättare svar.

Priser på flyttstädning

Anger du din bostads storlek samt vilka delar som ska städas så kan de allra flesta företag återkomma med ett fast pris. Dessutom oftast med garanti att hyresvärden eller den nya hyresgästen godkänner arbetet.

Kostnader för flytthjälp

Anlitar du flytthjälp så beräknas priserna på dessa faktorer:

 • Hur många "flyttkarlar" som ska hjälpa till
 • Ifall du packar i flyttkartoner själv eller inte
 • Avstånd från gamla till nya bostaden
 • Hyra och bränslekostnader för flyttbil

Ett vanligt alternativ är ett fast timpris för ett visst antal man som hjälper till i flytten. Du sparar mycket pengar på att packa ner allt i lådor själv så flyttfirman enbart behöver bära ut möbler och flyttkartonger från bostaden.

Begär prisförslag från lokala flytt och städ-firmor

Inkomna jobb

 • Flytt & Transport

  Växjö
  2021-01-21
  kl. 16:07
 • Flytt & Transport

  Luleå
  2021-01-19
  kl. 21:10
 • Flytt & Transport

  Luleå
  2021-01-19
  kl. 21:08