Register

GRATIS TJÄNST

Går en offertförfrågan

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala flytt- och städföretag som lämnar offerter. Samtliga anslutna hantverkare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     116 förfrågningar i Januari 2021

Piano & Kassaskåpsflytt

Norrköping

Flyttstädning

Järfälla

Flyttstädning

Strömsund

Att tänka på vid flytt

Packa och slänga

Många samlar på sig onödigt många saker. Vid en flytt finns chansen att bli av med en hel del skrot, så beställ gärna en hel container där det går att slänga skräp och onödigheter. Ta god tid för att rensa ut det som inte längre behövs. Sedan är det också smart att passa på att tvätta mattor, gardiner och annat. Lämna in till kemtvätten och hämta ut nya och fräscha saker till nya hemmet. Det som finns kvar ska packas i flyttlådor. Tänk på att inte packa för tungt, då det knäcker ryggarna på flyttfirman. Varje flyttlåda ska märkas med sitt innehåll, så att lådan sedan kan ställas i rätt rum i nästa boende.

Flyttfirma

En del väljer att flytta allt sitt bohag själv. Men det kostar både tid och engagemang. Alla har inte den möjligheten. Då gäller det att komma överens med en flyttfirma om hjälp. Priserna kan skilja sig och de mer populära firmorna blir snabbt uppbokade. Var ute i god tid och beställ flera offerter. Är det flytthjälp i Stockholm du behöver så följ länken. Det lönar sig ofta. Fråga även om de åtar sig att packa själva lösöret om det känns jobbigt och svårt att göra det själv. Ibland är kostnaden för detta värt det.

Informera andra

Det gäller att inte glömma att informera andra om den förestående flytten. Det räcker sällan med att göra en flyttanmälan till Svensk Adressändring, även om det givetvis är ett grundläggande krav. Tänk på att även: Skatteverket Försäkringsbolag Elbolag Telefonbolag Bredbandsbolag TV-leverantör Tidningar Sophämtningsföretag och eventuellt andra företag som regelbundet skickar ut räkningar behöver underrättas. Den som har barn behöver också i god tid meddela skola alternativt förskola eller dagis.

Flyttstädning

För många är det ett elände och en stor stressfaktor att städa av lägenheten eller huset vid en flytt. Kraven på en flyttstädning är höga. Ett smart sätt att undvika problemet är att anlita en städfirma. Arbetet är avdragsgillt i deklarationen och genom att låta en firma ta arbett, ska de också ansvara för att själva städningen blir korrekt utförd. Boka i god tid, och se till att firman har gott om tid för sitt uppdrag, så att de hinner klart. Om det finns tomt till boendet ska också den städas av, liksom garage och andra utrymmen.

Flyttdagen

Så är då den stora dagen inne. Flyttfirman anländer, och kanske också städfirman. Då gäller det att hålla tungan rätt i mun. Meddela flyttfirman vilka kartonger som är extra känsliga och håll kommunikationen öppen med städfirman. Kanske hittar de något som du glömt? Läs också av elmätaren. Lämna över nycklar och alla handlingar som tillhör den gamla bostaden till hyresvärd eller den nya ägaren.

Extern tjänst: Flyttfirmagöteborg.com

Senast inkomna jobb

 • Piano & Kassaskåpsflytt

  Vill flytta ett mindre piano mellan ett hus och en lägenhet. Det finns hiss i trappuppgången där pianot går in. I huset står pianot på första våningen. Det är dryga 5 km mellan adresserna.

  Norrköping
 • Flyttstädning

  Lägenhet på 37 kvadratmeter, 2 rum. Städning i samtliga utrymmen, badrum, kök, vardagsrum, sovrum.

  Järfälla
 • Flyttstädning

  flyttstädning av en enplans villa, 76 kvadratmeter, med en öppen uteplats plus ett normalstort garage för en bil.

  Strömsund
 • Flyttstädning

  Flyttstädning i en tom 3- rums läg. ca 70m3

  Vetlanda
 • Flyttstädning

  Flyttstäd av 68.5 kv Mitten av april Pris johan_361@hotmail.com 0702618340

  Bollnäs
 • Fönsterputs

  Utvändig fönstertvätt: Tvåvåningshus med 13 fönster i vardera planen, totalt 26 utvändiga glasytor. Stege bör medföras till båda planen.

  Örebro
 • Flyttstädning

  - 4 rok på 2 våningar, sammanlagt 100 m2. 12 fönster. 2 badrum varav en med dusch o den andra med badkar. Inglasad altan.

  Växjö